Kapsalon

Wanneer je bij ons een afspraak maakt in de salon voor je haar, dan leren we elkaar eerst
een beetje kennen. Of je nu komt voor knippen, kleuren of opsteken; allereerst neem je plaats in de stoel onder het genot van een drankje naar keuze. We nemen samen je wensen door
en bekijken de mogelijkheden die het beste bij jou passen.

We merken steeds vaker dat juist deze eerste stap zo belangrijk is. Social media is niet meer weg te denken. De perfecte plaatjes vliegen je om de oren, maar wat is haalbaar voor jou persoonlijk en wat past je het beste? Dit is bij elk individu anders en juist daarom zo leuk.

Daarna vervolgen we de behandeling door het haar lekker te gaan wassen met een wasmassage, een op maat gemaakte kleurbehandeling of misschien steken we je haar wel op voor dat ene feestje waar jij zo zin in hebt?

Je kunt bij ons rekenen op een professionele visie met oog voor de nieuwste trends. Hierbij zullen wij uiteraard rekening houden met uw vragen en wensen. Door middel van opleidingen en cursussen houden wij onze kennis en kunde paraat met een extra passie en expertise voor haarkleuringen (o.a. highlights, lowlights en Balayage.

Persoonlijke aandacht en service staan bij ons centraal.

De Coiffure Award

Om ons te blijven ontwikkelen en de uitdaging op te zoeken, deden wij een paar keer mee aan de Coiffure Award. Onze deelname is al eens hoog beloond met een nominatie in de categorie ‘dames’. (2018) Deze Coiffure Award is één van de meest prestigieuze onderscheidingen binnen de Nederlandse kappersbranche.

Colour Trophy

Enkele jaren geleden (2019) deed onze salon mee aan de Colour Trophy L’Oréal Professionnel onder de naam Created By Sylvia. Hiermee behaalde Sylvia maar liefst 2 plekken binnen de top 10 van Nederland in de categorie ‘haarkleuringen van dames’.