Kapsalon

Sinds mei 2010 zijn wij met veel plezier werkzaam binnen de kappersbranche in Gilze.  

Onder de naam Created by Sylvia werken wij sinds eind 2018 als allround kapsalon en nagelsalon voor het hele gezin. 

Na een sprankelende start groeide de salon van Sylvia al snel uit zijn jasje. Ogen, oren en handen kwam ze te kort om haar klanten de aandacht te geven die ze verdienen.

Vandaar dat zij nu een nieuwe uitdaging aangaat om haar droom verder te kunnen uitbouwen.

Maar dan op een andere locatie in een schitterend pand genaamd House Of Hair & Beauty. Met een enthousiast team zijn wij er helemaal klaar voor.

Je kunt bij ons rekenen op een professionele visie met oog voor de nieuwste trends. Hierbij zullen wij uiteraard rekening houden met uw vragen en wensen. Door middel van opleidingen en cursussen houden wij onze kennis en kunde paraat met een extra passie en expertise voor haarkleuringen (o.a. highlights, lowlights en Balayage.

Persoonlijke aandacht en service staan bij ons centraal.

De Coiffure Award
Om onze creativiteit verder te ontwikkelen en nieuwe inspiratie op te doen, hebben wij  al enkele malen meegedaan aan de Coiffure Award. Kers op de taart was de nominatie in de categorie dames in 2018. De Coiffure Award is een van de meest prestigieuze onderscheidingen binnen de Nederlandse kappersbranche.

Colour Trophy
In oktober 2019 hebben wij meegedaan aan de Colour Trophy van L’Oréal Professionnel. Deze wedstrijd was gericht op haarkleuringen van dames en wij zijn daar met maar liefst met 2 foto’s bij de laatste 10 van Nederland geëindigd.