Over ons

We zijn een team van compleet verschillende karakters.
Maar wel met één gezamenlijke passie.
Onze dames zijn de drijvende kracht achter de salon.
Zij verwelkomen je, laten je thuis voelen, luisteren en zorgen dat jouw uiterlijk past bij wie je bent.

Wij geven om onze mensen. Daarom geven zij om jou.
Jij mag jezelf zijn omdat zij zichzelf mogen zijn. En dat voelt als thuiskomen.

Sylvia Wenselaars

Eigenares - Top haarstylist - Visagist

Van kinds af aan hou ik ervan om mensen te laten stralen. En nog steeds maakt het me elke dag gelukkig om te ontdekken welke haarstijl en make-up jou laten stralen.

Maar ik heb ook een passie voor ondernemen. Voor continu bedenken hoe we onze service en beleving nóg beter kunnen maken. De salon en ik zijn daarom continu in beweging. Altijd met het doel om het nog meer naar je zin te maken. Heb je nog suggesties of goede ideeën? Deel ze gerust met mij. 

Noël Voermans

Top haarstylist - Visagist
Er was geen twijfel over mogelijk dat ik haarstylist zou worden. Met een moeder uit hetzelfde vak, wist ik het al op jonge leeftijd zeker; ik wil dat ook. Inmiddels heb ik 8 jaar ervaring opgedaan in een andere haarsalon en behoor ik nu tot het team van House Of Hair & Beauty.

Ik luister graag naar je wensen, want aandacht voor de klant staat centraal in de salon. Samen maken we voor jou een passend kapsel. We blijven up-to-date van de laatste ontwikkelingen in de kappersbranche. Kom eens vrijblijvend langs!

Lotte Oostvogels

Top haarstylist - Visagist
Al op vrij jonge leeftijd heb ik de opleiding tot Topstylist en Visagist afgerond.

Inmiddels ben ik ruim 14 jaar werkzaam in het mooie vak. Ik heb eerst in twee andere mooie salons werkervaring op mogen doen en behoor nu tot het team van House Of Hair & Beauty.

Samen mooi haar maken, is waar mijn passie ligt. Dat dit allemaal samenkomt met de ambiance van onze salon, maakt het voor mij helemaal compleet. Als je stralend de deur uit gaat, maakt dat mijn dag goed.

Jill

Top haarstylist
Vroeger toen ik klein was en ik met mijn moeder mee naar de kapper mocht riep ik altijd al dat ik graag kapster wou worden. Ik heb 6 jaar werkervaring opgedaan bij een andere salon en ik mag me nu nog meer verder gaan ontwikkelen bij House Of Hair & Beauty.

Bij mij in de stoel doe ik mijn uiterste best om u te laten ontspannen. Ik vind het belangrijk dat u zich op uw gemak en gehoord voelt. Daarnaast staat gezond en mooi haar op nummer 1. Ik zie in iedere klant weer een nieuwe uitdaging en zorg ik ervoor dat u House Of Hair & Beauty met een fijn en goed gevoel uitstapt.

THUISKOMEN
IN ONZE SALON

Onze salon voelt als thuis. Bewust. Want wij houden niet van fabriekswerk. Onze visie voor persoonlijke aandacht hebben we verwerkt in ons interieur. Geen lange rij stoelen naast elkaar, maar afzonderlijke plekken die je privacy gunnen. Zodat jij je op je gemak voelt.

HOUSE OF HAIR & BEAUTY IN DE PERS

Live in de uitzending bij de 5 Uur Show van SBS6

Praten over de nieuwe salon “House Of Hair & Beauty” en de 2de coronasluiting. Wat heeft dat voor onze salon betekend? Dat hoor je hier!

BN DeStem

In coronatijd heeft Sylvia een gratis masterclass gemaakt voor alle dames die wel wat hulp konden gebruiken met hun haar in de Decembermaand. Deze was live online te volgen.

Brabants Dagblad

Eerste hulp bij jouw #CORONACOUPE vanuit huis.

BN DeStem

Online cursus voor onze hulp bij jouw thuis.

Omroep Brabant

Sylvia heeft een gratis masterclasses opgezet en een online cursus gemaakt speciaal voor alle vrouwen die hulp kunnen gebruiken bij hun coronacoupe.