TJF_7207

Sylvia Wenselaars

Eigenares - Top haarstylist -
Visagist - Nagelstyliste

Ik ben Sylvia Wenselaars.
Al op zeer jonge leeftijd was ik bezig met alles wat met nagels haar en make-up te maken had. Mensen mooi maken, is dan ook mijn grote passie geworden. Inmiddels ben ik alweer ruim 10 jaar in het kappersvak werkzaam.

In oktober 2018 ben ik als zelfstandige begonnen onder de naam Created by Sylvia. Na een sprankelende start groeide mijn salon al snel uit zijn jasje.

Vandaar deze stap op een nieuwe locatie, met een top team onder de naam: House Of Hair & Beauty

TJF_7197

Noël Voermans

Top haarstylist - Nagelstyliste

Ik ben Noël Voermans. Er was geen twijfel over mogelijk dat ik haarstylist zou worden. Met een moeder uit hetzelfde vak, wist ik het al op jonge leeftijd zeker; ik wil dat ook. Inmiddels heb ik 8 jaar ervaring opgedaan in een andere haarsalon en behoor ik nu tot het team van House Of Hair & Beauty.

Ik luister graag naar je wensen, want aandacht voor de klant staat centraal in de salon. Samen maken we voor jou een passend kapsel. We blijven up-to-date van de laatste ontwikkelingen in de kappersbranche.

Kom eens vrijblijvend langs!

TJF_7211

Lotte Oostvogels

Top haarstylist - Visagist

Ik ben Lotte Oostvogels.
Al op vrij jonge leeftijd heb ik de opleiding tot Topstylist en Visagist afgerond.

Inmiddels ben ik ruim 14 jaar werkzaam in het mooie vak. Ik heb eerst in twee andere mooie salons werkervaring op mogen doen en behoor nu tot het team van House Of Hair & Beauty.

Samen mooi haar maken, is waar mijn passie ligt. Dat dit allemaal samenkomt met de ambiance van onze salon, maakt het voor mij helemaal compleet. Als je stralend de deur uit gaat, maakt dat mijn dag goed.

HOUSE OF HAIR & BEAUTY IN DE PERS

Live in de uitzending bij de 5 Uur Show van SBS6

Praten over de nieuwe salon “House Of Hair & Beauty” en de 2de coronasluiting. Wat heeft dat voor onze salon betekend? Dat hoor je hier!

BN DeStem

In coronatijd heeft Sylvia een gratis masterclass gemaakt voor alle dames die wel wat hulp konden gebruiken met hun haar in de Decembermaand. Deze was live online te volgen.

Brabants Dagblad

Eerste hulp bij jouw #CORONACOUPE vanuit huis.

BN DeStem

Online cursus voor onze hulp bij jouw thuis.

Omroep Brabant

Sylvia heeft een gratis masterclasses opgezet en een online cursus gemaakt speciaal voor alle vrouwen die hulp kunnen gebruiken bij hun coronacoupe.

Impressie