Highlights of lowlights

Elk haar is anders, elk gezicht is anders en elk individu ook. Wij vinden het belangrijk dat in onze salon gekeken wordt naar de mogelijkheden die bij jou passen op het gebied van een passende coupe maar ook qua haarkleuringen.

Inmiddels heeft, denken wij, iedereen wel eens van highlights gehoord, maar zijn er met de tijd ontzettend veel vernieuwde technieken bijgekomen. High lights zijn over het algemeen lichtere plukjes dan je eigen natuurkleur en low lights zijn juist donker. Verder kun je kiezen voor de traditionele highlights maar inmiddels zie je ook babylights, face framing of money piece.

Wat misschien fijn is om te weten zijn de verschillen tussen het veelgehoorde ‘Balayage en highlights? We hebben ze hier voor je op een rij:

  • Bij highlights heb je oplichting vanaf de haaraanzet dus meteen vanaf de hoofdhuid. Een balayage kleuring betekend een ‘vervagende oplichting’ dus dan heb je minder snel uitgroei als bij highlights.
  • Bij highlights lijkt het optisch een stuk lichter.

Wil jij graag een afspraken maken? Plan dan hier je online afspraak in.

Klik op de button om online een afspraak te maken. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier of bellen naar +31 6 52652638