Algemene Voorwaarden

Bij het aangaan van een persoonlijk, telefonisch of digitaal gemaakte afspraak met ‘House Of Hair & Beauty’ ga je akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.

Afspraken wijzigen of annuleren:
Zijn je plannen gewijzigd? Laat dit dan op tijd aan ons weten. Afspraken kunnen zonder kosten online of telefonisch door de klant in overleg gewijzigd worden tot maximaal 48 uur voor aanvang van de afspraak.

Als er een afspraak geannuleerd wordt binnen 48 uur wordt 50% van de behandelkosten in rekening gebracht. Indien je 1 uur of vroeger voor aanvang annuleert, wordt 100% van de kosten in rekening gebracht.

House Of Hair & Beauty is een kleine onderneming en daarom hebben late annuleringen en ‘no-shows’ een grote impact op onze salon. Binnen 48 uur kunnen deze plaatsen namelijk heel lastig worden opgevuld en om die reden hebben wij voor een annuleringstoeslag gekozen.

Mocht er echt sprake zijn van overmacht? Dan lossen wij dit telefonisch samen op.

Te laat arriveren bij afspraak:
Wanneer je langer dan 10 minuten te laat bent, zou het kunnen zijn dat de behandeling in overleg wordt ingekort. Omdat wij met een klein team werken, vinden wij het heel belangrijk dat we zoveel mogelijk op schema lopen en er geen klanten onnodig op ons hoeven wachten.

Geheimhoudingsplicht:
Alles wat besproken wordt in onze salon en tijdens de behandelingen blijft onder ons en wij houden ons aan de geheimhoudingsplicht voor vertrouwelijke informatie. De gegevens die je hier achterlaat, worden niet met anderen gedeeld.

Garantie:
Haar: Mocht er iets niet helemaal naar wens verlopen zijn? Dan horen wij dit heel graag van je binnen 7 dagen en wij zullen er dan alles aan doen om je te helpen.
Nagels: Binnen 7 dagen heb je garantie op nagelbreuk of schade aan de nagel indien er netjes is omgegaan met de nagels en er gebruik is gemaakt van de Dadi oil nagelverzorging.