Makkelijke opsteek techniek voor vrouwen met haast

Het is weer tijd voor een nieuwe opsteek techniek die snel en makkelijk gemaakt is. Alle vrouwen met haast opgelet! Dit keer word het haar helemaal vast gestoken en is ideaal met het warme weer om een keer iets anders als een staart te hebben. Door middel van uitleg en foto’s laat ik zien hoe je dit het beste kunt maken. De ideale haarlengte hiervoor is wel echt over de schouders. Wat heb je hier voor nodig? Speltjes, 2 elastiekjes, haarolie, volume poeder, haarlak, een punt kam en eventueel afdeel klemmen.

HOW TO DO: 

  1. Kam het haar goed uit en doe er een beetje olie of Serum in voor de glans.
  2. Deel het haar af in 3 delen. Vanaf de kruin tot het oor. De achterkant mag helemaal vast in een laag straatje en de zijkanten even vast zetten zoals op deze foto.
  3. Zoals je bij de foto hierboven ziet, is de staart achter een keer door het elastiekje heen gehaald. Je pakt de pluk haar vast en maakt een gaatje boven het elastiekje en haalt daar de pluk haar doorheen. Als je dat gedaan hebt doe je de onderkant van de staart ook vast met een ander elastiekje.
  4. Je kunt nu de staart een beetje stug maken doormiddel van een volume poeder. Dit is de poeder die ik daarvoor gebruik. Klik hier.  Het is niet perse nodig maar mocht je fijn haar hebben of haar wat erg zacht is dan is het wel fijn om dit te gebruiken. Dit zorgt ook voor de stevigheid. Je strooit dit een beetje door het haar en wrijft het daarna goed uit met je handen. Daarna rol je vanaf de onderkant de staart naar boven en die zet je vast met speltjes.
  5. Daarna twist je de plukjes aan de zijkant. Dit doe je door de plukken aan de zijkanten rond te draaien en daarna een beetje poeder erover heen te strooien. Dan kun je de plukjes iets nonchalanter maken en deze zet je daarna ook vast!

    Het is eventjes oefenen en proberen maar daarna zul je merken dat dit een erg makkelijke manier is om je haar op een snelle manier netjes op te steken. Zorg dat je de juiste producten daarvoor hebt en dan moet dit lukken. Je kunt hem daarna als je wilt nog een beetje fixeren doormiddel van een haarlak!