De haartrends van 2018

Aangezien ik met heel veel liefde en plezier heel wat uurtjes per week met mijn handen in het haar zit, vind ik het wel leuk om de nieuwste trends van 2018 voor jullie op een rij te zetten.

1.De midden scheiding
De midden scheiding is weer helemaal terug. Je ziet het weer steeds meer voorbij komen op de straten maar zeker ook op de catwalk bij de grote merken. Er word met een punt kam door het midden een rechte scheiding getrokken met vooral geen volume. Het is niet voor iedereen weggelegd. Als je flink wat kruinen aan de voorkant van het haar hebt dan is dit niet ideaal.

2. De pony
De pony is momenteel helemaal hot en zie je steeds meer terug bij de grote haarmerken. Vooral kaars recht en bot afgeknipt zie je veel. Dit is ook weer niet voor iedereen weggelegd natuurlijk maar zeker een mooie trend. Vooral vind ik een pony met langer haar ontzettend mooi. Je krijgt er een heel andere uitstraling door en je hebt ook meteen echt een kapsel samen met die lange lokken.

3. Natuurlijke kleuren
Qua kleur zie je op dit moment veel natuurlijke kleuren. Dat zijn in de winter vooral de wat warmere tinten zoals beige en goud tinten. In de zomer zie je dan wat meer as en parelmoer tinten terug. Ook zie je wel kleurverschillen in het haar zoals de bekende balayage techniek. Maar dan worden er vaak natuurlijke tinten gebruikt. Denk dan vooral aan zand kleuren, caramel kleuren enzovoort. Dit is toe te passen in wat langer maar ook in korter haar.

Dit waren wat trends op een rijtje, ik hoop dat jullie er iets aan hebben. Nogmaals is niet iedere trend voor ieder persoon geschikt dus doe vooral waar jij jezelf fijn bij voelt. Dat is tenslotte het allerbelangrijkste!

haar trends 2018